23 32 76 42

Professionelle, moderne og lækre mødelokaler i København

Hos Rebel Work Space har vi mødelokaler til ethvert møde. Alt fra de kreative og inspirerende til de klassiske.

Vores priser er konkurrencedygtige, vores koncept fleksibelt og vores mødefaciliteter moderne.

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan løfte jeres næste møde til nye højder, så tag fat i os gennem formularen eller ring på 23 32 76 42.

Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive jer. Udfyld formularen herunder, og så kontakter vi jer inden for 1-2 hverdage eller ring på 23 32 76 42.

Fra 2 til 24 personer

Med vores 9 mødelokaler har vi et i alle størrelser og til ethvert behov. Alt fra det korte forretningsmøde til den store workshop.

Lokaleleje fra 300 kr. pr. time

Ønsker du et uforpligtende tilbud for jeres møde, så udfyld formularen, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud.

Alt det udstyr I får brug for

Vi ved, hvor vigtigt det er, at alt virker ved et vigtigt møde. Derfor er der altid styr på ting som whiteboard, lærred, projekter, stikkontakter, wifi mv.

Priser og info

Vi har 9 mødelokaler, hver med individuel indretning, for at imødekomme forskellige typer af møder – hvad end det er alternative eller klassiske. Så om du er på udkig efter rammer til dit næste bestyrelsesmøde, workshop, brainstorming, præsentationsmøde eller produktlancering, har Rebel Work Space faciliteterne.

 

Vi kan sørge for alt, fra lækker morgenmad, grøn og varieret frokost, sundt og sødt samt forfriskning som afslutning på dagen.

Fra

2-24

personer

Lokaleleje fra

300 kr.

pr. time.

Billeder

Placering

Adresse

Rebel Work Space
Dampfærgevej 27-29, 3. & 5. sal.
2100 København Ø

Parkering

Under bygningen er stor parkeringskælder og der kan let parkeres med dele-/bybiler på de omkringliggende gader.

Cykel

Gode muligheder for cykelparkering samt ladestation til de elektriske bycykler under 100 meter fra bygningen.

Bus, tog og metro

Vi befinder os kun 900 meter fra Nordhavn station og 1 kilometer fra Østerport station med gode bus-, tog- og metroforbindelser.

Bestil tilbud

Ønsker du et tilbud på jeres mødelokale, kan du udfylde formularen herunder. Kontakt os på 23 32 76 42 for en uforpligtende snak.