23 32 76 42

Professionelle, moderne og lækre mødelokaler i København

Hos Rebel Work Space har vi mødelokaler til ethvert møde. Alt fra de kreative og inspirerende til de klassiske. Vores priser er konkurrencedygtige, vores koncept fleksibelt og vores mødefaciliteter moderne. Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan løfte jeres næste møde til nye højder, så tag fat i os gennem formularen eller ring på 23 32 76 42.

Lokaleleje fra 300 kr. pr. time

Ønsker du et uforpligtende tilbud for jeres møde, så udfyld formularen, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud.

Fra 2 til 24 personer

Med vores 9 mødelokaler har vi et i alle størrelser og til ethvert behov. Alt fra det korte forretningsmøde til den store workshop.

Alt det udstyr I får brug for

Vi ved, hvor vigtigt det er, at alt virker ved et vigtigt møde. Derfor er der altid styr på ting som whiteboard, lærred, projekter, stikkontakter, wifi mv.

Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive jer. Vi har faciliteret alle typer af møder, for alle slags virksomheder. Udfyld formularen herunder, og så kontakter vi jer inden for 1-2 hverdage.

Forholdsregler ifbm. Covid-19

Hos Rebel Work Space tager vi de nødvendige forholdsregler, så vi kan tilbyde mødeoplevelser i sikre og trygge rammer. Derfor har vi implementeret følgende to tiltag:

1. Mødeaflysning

Mødebookinger foretaget inden d. 11. maj kan annulleres omkostningsfrit op til 3 dage før mødedato, uagtet mødedato.

2. Halveret kapacitet

Halveret kapaciteten i vores mødelokaler – booker du til 12 personer, får du altså et til 24 personer (til 12 personers pris, naturligvis)

Priser og info

Vi har 9 mødelokaler, hver med individuel indretning, for at imødekomme forskellige typer af møder – hvad end det er alternative eller klassiske. Så om du er på udkig efter rammer til dit næste bestyrelsesmøde, workshop, brainstorming, præsentationsmøde eller produktlancering, har Rebel Work Space faciliteterne.

Fra

2-24

personer

Lokaleleje fra

300 kr.

pr. time.

Frokostbuffet

100 kr.

pr. pers.

Heldagsmødepakker fra

500 kr.

pr. pers. inkl. forplejning

Billeder

Placering

Adresse

Rebel Work Space
Dampfærgevej 27-29, 3. & 5. sal.
2100 København Ø

Parkering

Under bygningen er stor parkeringskælder og der kan let parkeres med dele-/bybiler på de omkringliggende gader.

Cykel

Gode muligheder for cykelparkering samt ladestation til de elektriske bycykler under 100 meter fra bygningen.

Bus, tog og metro

Vi befinder os kun 900 meter fra Nordhavn station og 1 kilometer fra Østerport station med gode bus-, tog- og metroforbindelser.

Bestil tilbud

Ønsker du et tilbud på jeres mødelokale, kan du udfylde formularen herunder. Du kan også kontakte Finn på 23 32 76 42 for en uforpligtende snak.