23 32 76 42

DE RETTE MENNESKER MED DEN RETTE TEKNOLOGI – MILJØ – PROCESSER

REBEL Work Space er så meget mere end et arbejdsmiljø. Vi har succes, når brugere og beboere har succes uanset om det måles i nye produkter eller tjenester, virksomhedens højere effektivitet eller øget trivsel og engagement hos medarbejdere og partnere.

REBEL Work Space og vores partnere brænder for at forstå hvad der gør mennesker og organisationer effektive og især hvordan arbejdsmiljø og teknologi ikke kun understøtter, men også motiverer ændringer i adfærd, arbejdsprocesser og kultur.
”Rebel Workspace giver nogle skønne rammer til at få tid til refleksion og fordybelse. Det føles hjemligt at være her samtidig med at der er en god service. Møbleringen er fantastisk og gør, at man ikke sidder ved et bord i samme stilling hele dagen. Stedet indbyder til dialog og brainstorm. Forplejningen var super. Alt i alt en fantastisk god oplevelse”
Charlotte S. Hentzen

Executive Assistant, Alliance+

Innovative

Vi ønsker at nedbryde siloerne og skabe et miljø, der henvender sig til iværksættere, konsulenter, større virksomheder – alle med fælles formål at skabe positive forandringer.

kvm

mødelokaler

kaffeautomater

vinomat

Looking for new space?

Nyt felt

Rebel Work Space | Dampfærgevej 27-29, 3. & 5. sal. 2100 København Ø

hello@rebelworkspace.com

CVR: 38790005