23 32 76 42

INNOVATION ER SJÆLDENT HELD

Det er en proces – ofte baseret på design thinking og mangfoldighed af interessenter og input fra forskellige områder og vidensretninger.

Rebel Work Space er fast besluttet på at levere de fysiske rammer og teknologi til at tiltrække de bedste tænkere inden for deres respektive områder – Rebel Thinkers – en kombination af mennesker, rum og teknologi, der understøtter og motiverer den kreative og innovative proces.

Som medlem af Rebel Work Space får du adgang til et miljø, der er designet til forskellige situationer; samarbejde, events, et afslappet møde, brain storm, team work eller et sted at slappe af mellem møder. Og hvis du også har brug for dit eget skrivebord eller kontor, så tilbyder vi også det.

”Rebel Work Space var med sit lækre og gennemtænkte interiør en fantastisk ramme for vores to kursusdage. I tillæg hertil blev vi mødt med high-end service og forplejning, fleksibilitet og en positiv imødekommenhed som gør, at vi bestemt kommer igen – jeg kan derfor på det varmeste anbefale RWS”

Frank A. Mathiasen

Udviklings- og innovationschef, Cphbusiness

Unikt design

Ikke ét mødelokale ser ud eller er udstyret på samme måde – hvad enten det er teknologi eller interiør – i stedet har vi fokuseret på at forstå de aktiviteter, som møderummet skal kunne understøtte – fra teamdesign thinking til forretningsmødet. Innovation og kreativ tænkning er for vigtigt til at bero på tilfældigheder.

frihed til at vælge

Som medlem af REBEL Work Space Business Club får du adgang til et mijlø designet for forskellige situationer; kollaboration, samarbejde, events, mødet ved kaffemaskinen eller i caféen, teamwork – og plads til at trække dig tilbage, slappe af og forberede dig for det næste møde.
Og hvis du har brug for din egen arbejdsplads eller kontor, så har vi også det.

indretning af professionelle

REBEL Work Space er udviklet i samarbejde med HOLMRIS B8, én af de førende og hurtigst voksende virksomheder indenfor indretning i Europa. Vi ønsker kort fortalt at levere de bedste rammer. Fordi, innovation og udvikling sker sjældent ved tilfældigheder.

Looking for new space?

Nyt felt

Rebel Work Space | Dampfærgevej 27-29, 3. & 5. sal. 2100 København Ø

hello@rebelworkspace.com

CVR: 38790005